Ubytování U Valdeckých

Naše ubytování se nachází v čistém prostředí národního parku Šumava, v nadmořské výšce 1 050 m. n. m., v lokalitě Zadov–Churáňov.
Dovolujeme si Vám díky své poloze nabídnout překrásný výhled do údolí šumavských nížin a kopců. Ubytování poskytujeme pro všechny kategorie návštěvníků Šumavy.
Součástí ubytování je terasa s posezením a malebným výhledem do údolí, který Vás jistě při prvním pohledu donutí k chvíli klidu a relaxace. K dispozici je hostům i venkovní bazén. V letních měsících pořádáme vždy každý týden pro hosty táborák s opékáním vuřtů a grilováním. Ani na ty nejmenší jsme nezapomněli, pro ně máme připravené dětské pískoviště a houpačku.

Stravování formou polopenze; dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje jsou kompletně vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a Wi-Fi. Na každé lůžko osuška, ručník a hotelové mýdlo. Koupelny jsou vybaveny fénem. Ideální výchozí bod na lyže, cyklistiku a turistiku. Vlastní parkoviště a celoroční provoz.

K dispozici kolárna/lyžárna, terasa, rychlovarná konvice, mikrovlnka, lednička. V létě bazén a vlastní parkoviště, které slouží pouze u nás ubytovaným.