PRONECO, s.r.o. (Potřeby pro vinaře)

E-shop a kamenná prodejna v Rakvicích nabízí potřeby pro vinaře – preparáty k ošetření vína, sektů, destilátů a ovocných šťáv. Pro údržbu a ochranu vinic i zahrad zde zakoupíte postřiky, hnojiva, vázací drátky, nůžky a další nářadí pro zahrádkáře a vinaře. Podívejte se na širokou nabídku produktů do sklepů, kádě, kbelíky, hadice, trychtýře, kanystry, koštýře, skleničky, filtrační desky, nádoby různých velikostí, přepravky na hrozny, demižony na víno, laboratorní pomůcky a mnohé jiné. V nabídce naleznete i příslušenství pro lahvování, lahve, kapsle, šroubovací i korunkové uzávěry, korky i obalový materiál.

V roku 2019 jsme portfolio rozšířili o produkty a technologie pro výrobu piva. Provozujeme specializovaný e-shop https://www.domovarnik.cz/ a naše prodejna v Rakvicích je největší kamenná prodejna v ČR se surovinami a veškerým vybavením pro domácí vaření piva.

Moderní akreditovaná laboratoř firmy PRONECO, s.r.o. nabízí své služby producentům vína od roku 2001. Provádí jak běžné analytické rozbory, tak speciální rozbory vína a moštu včetně určování stability vína před lahvováním.

Poradenství. Velký výběr. Rychlé dodání.